Werkwijze

Bij Exclufit geloven we niet in een Quick Fix. Verandering kost tijd. Neem die tijd ook!
Alleen dan ervaar je het verschil tussen een 7 en een 10. En kun je blijvend genieten van het resultaat.

Optimale fitheid

Het fysieke en mentale systeem zien wij bij Exclufit als één geheel. Zijn deze twee in balans dan spreken we van optimale fitheid. Als je fysiek of mentaal niet in evenwicht bent kan dat leiden tot klachten die je belemmeren in je dagelijks functioneren. Deze klachten kunnen zich op verschillende manieren uiten. Zowel lichamelijk als mentaal. Balans tussen deze twee bereik je niet in een paar uur. Je moet er bewust aan werken, elke dag weer, om uiteindelijke die optimale fitheid te kunnen ervaren.

Optimale fitheid

Als je eenmaal de keus hebt gemaakt om te werken aan optimale fitheid is het heel belangrijk om de juiste doelen te stellen. Een vitaliteitstraject van Exclufit begint altijd met een uitgebreide intake om een helder beeld te krijgen van deze doelen. Die zullen voor iedereen anders zijn dus ook de oplossingen zijn verschillend. Naast de intake vindt er een healthcheck plaats die je huidige lichamelijke gezondheid in kaart brengt. Deze twee vormen het uitgangspunt voor het traject.

Tijdens het traject staan de trainers en coaches van Exclufit continu langs de zijlijn om jou te supporten maar het belangrijkste is je eigen intrinsieke motivatie. De motivatie die vanuit jezelf komt. Je moet zelf willen veranderen. Alleen dan kan een traject succesvol zijn en kun je blijvend resultaat boeken.