FAQ

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over je gezondheid, fitheid en vitaliteit.
Op deze pagina vind je wellicht het antwoord.
Niet gevonden? Neem dan even contact op.

Voor wie is Exclufit?

Voor mensen die zichzelf in de spiegel aan durven te kijken en die weten dat ze het probleem maar ook de oplossing bij zichzelf moeten zoeken. Die zelf verantwoordelijkheid willen nemen voor hun gezondheid, maar die daarbij wel wat professionele begeleiding kunnen gebruiken om hun doel ook daadwerkelijk te behalen.

 

Wat doet Exclufit?

Wij begeleiden je bij alle facetten op gebied van gezondheid. Zowel mentaal als fysiek. Door onze ervaring in de (top)sport zullen wij je als topsporter benaderen. We coachen en begeleiden je, maar je zult er zelf alles aan moeten doen om die eindstreep te halen.
Wij zijn je grootste supporter tijdens jouw race.

 

Wat is mijn investering?

Tijd, inzet en geld.
Gezond worden en blijven kost geld. Net zoals die auto die bij je op de oprit staat. Maar ongezond worden en blijven kost nog meer geld. Het is een keuze.
Op onze website staat bij een aantal diensten de prijs vermeld. Wil je weten wat je investering is als je kiest voor een individuele begeleiding, neem dan even contact met ons op. We vertellen je er vrijblijvend meer over.

 

Wat wordt er vergoed?

Vergoeding is niet ons eerste uitgangspunt, want gezondheid is niet te koop en de kosten zullen niet altijd vergoed worden. E.e.a. is bovendien afhankelijk van je zorgverzekering én van je aanvullende pakketten. Dus informeer even bij je zorgverzekeraar als je meer over dit onderwerp wilt weten.

 

Mijn vraag staat er niet bij