Mentale support

Mentale support helpt je om beter in balans te komen op mentaal, fysiek en emotioneel vlak.
Je leert om goed om te gaan met stress, emoties en beperkende gedachten.
Het resultaat? Je haalt het beste uit jezelf en leeft het leven dat je wilt leven.
Vitaal en gezond.

Voor een blijvende gedragsverandering

Je manier van denken heeft een grote invloed op je hele welzijn. Het beïnvloedt je gevoel, je gedrag en daarmee ook je resultaat. Met mentale support leer je jezelf begrijpen. Je krijgt meer inzicht in je eigen gedrag en daardoor is het mogelijk om dat gedrag blijvend te veranderen. Alleen op wilskracht ga je dat namelijk niet redden. Maar dat heb je waarschijnlijk al ondervonden.

 

Mentale support is voor watjes

Het kan zijn dat je die overtuiging hebt. Wij zien het anders. Je auto breng je ook preventief naar de garage voor de apk en het daarbij behorende onderhoud, terwijl hij misschien nog geen mankementen heeft. Na de onderhoudsbeurt kan je auto weer een tijdje probleemloos mee. Zo is het ook met jouw mentale welzijn. Als je er op regelmatige basis aandacht aan besteedt, dan bespaart het je ellende en ‘reparaties’ in de toekomst.

 

Hoe dan?

Wij doen niet aan zweefsessies. We bespreken je doelen, behoeften en mogelijkheden en daar gaan we over in gesprek. Onze rol is om naar je te luisteren, te spiegelen, mee te denken, te stimuleren en te confronteren. Ja, dat laatste doen we ook. Eerlijk, duidelijk en altijd respectvol. Wij doen veel, maar uiteindelijk doe je het zelf.

 

Het resultaat van mentale support?

Als je mentaal sterk bent, dan sta jij zelf aan het roer van je leven. Je kiest je eigen richting en je gaat beter functioneren. Je gaat je grenzen herkennen en stellen. Je kunt jezelf coachen, je focust je op de dingen die er werkelijk toe doen en je kunt effectiever omgaan met lastige situaties.

 

Kun je wel een beetje support gebruiken?

Je weet ons te vinden.