Mindfit Running

Ademhaling bij hardlopen

Het doel van mindfit running is, om naast het aanleren van de  juiste techniek bij het hardlopen, je grenzen te herkennen, beter naar je gevoel te luisteren en de juiste ademhalingstechniek te gebruiken.

Bewust ademhalen is de sleutel om ons stressniveau en veel andere aspecten van onze gezondheid beter te regelen. Als we de tijd nemen om goed adem te halen en te ontspannen, zijn we een stuk beter bestand tegen de toenemende snelheid van ons moderne leven.

 

Het doel

Het gaat bij mindfit running niet zozeer om het behalen van een doel. Het doel is om geen doel te stellen.  Je traint tijdens het hardlopen niet alleen je lichaam, maar ook het mentale aspect. De hardlopers die wat meer ervaring hebben zullen zich aan moeten passen aan de hardlopers die iets minder ervaring hebben. Dit is meestal een grote mentale uitdaging. Voor de hardlopers met minder ervaring zit de uitdaging in het feit dat ze heel goed hun eigen grenzen aan moeten geven. Daarbij moeten ze niet te hard van stapel lopen door de gevorderde hardlopers bij te willen houden.

Voor wie:

Iedereen kan deelnemen aan mindfit running.
Enige basisconditie is wel gewenst.

 

Inhoud programma:

Uitgebreide healthcheck
Meeting met schoencheck / informatie over loopschoenen
1x per week trainen onder begeleiding van een ervaren trainer
Meeting Mentale Support

 

Wanneer:

Woensdagochtend 9:00u – 10:00u (start 10 januari 2018)

 

Kosten:

Deze investering in jouw gezondheid bedraagt € 175,= (normaal € 255,=). Je kunt er ook voor kiezen om in 3 maandelijkse termijnen van € 58,50 te betalen.