Try out

Veel mensen denken bij het woordje 'fit' of  'gezond' aan afvallen, bewegen en gezond eten. Toch is fit of gezond een veel completer pakket waarbij het mentale aspect heel belangrijk is. Dit aspect vormt de basis van je fitheid. Daar bovenop bouw je dan met andere, verschillende aspecten zoals training, fysiotherapie, rust en voeding

Maar wat je ook doet om fit te worden en te blijven, dat mentale aspect zal er als een rode draad doorheen lopen. Als het in je hoofd niet goed zit kun je trainen wat je wilt, zo vaak naar de fysiotherapeut gaan als je wilt of minder eten, het zal je weinig brengen.
Rust en mentale balans zijn de belangrijkste pijlers voor een fit en gezond lichaam. Het is niet anders dan hard werken en veel discipline. Maar hoe creëer je nou die rust en balans?

Tijdens de Try Out maak je kennis met Mentale Support. We nemen je mee in de Mentale en Fysieke golf van het leven. Wat voor effect die golf heeft op het leven dat je leidt en welke invloed je zelf kunt uitoefenen op het mentale systeem om te voorkomen dat je van die survival modus naar echte uitschakeling gaat.

 

Wanneer:  Woensdag 8 november 2017

Hoe laat:  19.30u – 21.oou

Aan de Try Out zijn geen kosten verbonden. Aanmelden kan via onderstaande button.

Meld je aan